dissabte, 9 d’abril del 2022

Feinetes de Setmana Santa i vídeos dels trimestres

Benvolguts/des alumnes i famílies,

Ja tenim les vacances aquí, i per seguir amb aquest entusiasme poètic dels últims dies, i de cara a Sant Jordi, us posem unes feinetes (que ja us vam comentar a classe) que expliquem a continuació:


1) Haureu de triar un poema en català i un en castellà, copiar-los en un full i preparar-vos per recitar-los quan tornem a classe. Si és curt, podeu provar de memoritzar-lo, i si és més llarg, podreu tenir el suport del paper, però sigui com sigui haureu de recitar-los amb una entonació adequada. A continuació us posem un enllaç d'on en podeu agafar els que preferiu, però també podeu triar-ne d'altres que no estiguin inclosos en aquest recull. En l'enllaç que us passem hi ha moltíssimes temàtiques i veureu que n'hi ha en català i en castellà (i en anglès).

http://bibliopoemes.blogspot.com/p/poesia-per-temes.html

2) Haureu de triar un o més embarbussaments, "tongue twister", en anglès, copiar-los en un full i intentar dir-los 3 cops seguits sense que s'us faci un nus a la llengua! En el següent enllaç en teniu 5. A veure quants tongue twisters sou capaços de dir correctament! Com més en feu, millor!VÍDEOS DE LA FEINA FETA FINS ARA

Tant al primer trimestre com en aquest segon hem fet un recull de fotografies amb música de fons per tal de recopilar i repassar tota la feina feta durant aquest curs fins el moment. A continuació us donem els enllaços per tal que pugueu veure'ls i gaudir-los:

1r trimestre: https://drive.google.com/file/d/1ihW6Y2DKh7-wZI2Rt4KUE7aiWsSo4zz3/view?usp=sharing

2n trimestre: https://drive.google.com/file/d/1l6Tm7yZpbklpgqUZxmidFd5WVva6t8c0/view?usp=sharing


Que passeu unes molt bones vacances!!!


Esther i Aleix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada