English Contents

VIDEO FOR THE GROUP TASK:INDIVIDUAL PART: LISTENINGINDIVIDUAL TASK: WRITING

 
A l'estona d'anglès dels dijous, hem seguit aprenent vocabulari a partir dels "memory games" i dels "dominoes". Després de dues setmanes de familiarització amb el material, ara ja tots els dijous cada equip cooperatiu té assignat un joc temàtic, i al final de cada sessió resolen la "mini task" corresponent. From micro to macro! Així doncs, els dilluns aprenem "maons", i els dijous amb grup reduït de 6 alumnes construïm llenguatge amb aquests, treballant l'speaking, el writing, el reading i el listening.


1r trimestre:

Thursdays. Els dilluns s’ha treballat l’adquisició de nous temes de vocabulari a través del joc: colours and shapes, numbers, clothes, classroom objects, sports, animals, food.

Fridays. Els dijous aprofitant el mig del mig grup (grups reduïts de 6 alumnes) s’han treballat les 4 competències (speaking, listening, reading i writing) a través dels següents conceptes: alphabet, introducing ourselves, a/an, there is/are, how many?, there is/are + prepositions, to be, to be + prepositions, this/that/these/those.
MEMORY GAMES

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada