dijous, 22 de desembre del 2022

Feines de Nadal

VST2:

Enllaç per a fer el VST2: https://muntiblocpromocio2009.blogspot.com/p/vst-2.html

Contes del món: busqueu contes del món del vostre continent. 

Power Point: 

1) Trieu una destinació turística del món (preferiblement una ciutat, però pot ser una zona també), la que vosaltres vulgueu, on us faria il·lusió viatjar.

2) Feu-ne un Power Point com el que teniu d'exemple aquí penjat al blog.

3) Ha d'incloure 9 diapositives, en aquest ordre: portada (incloent la destinació, el temps i el nombre de persones), índex, fitxa del país (incloent tots els apartats que surten en l'exemple, inclosa la bandera - el mapa és opcional), documentació necessària, mitjà de transport, allotjament, lloc turístics, menjar típic i comiat en la llengua/llengües del país.

4) Podeu deixar volar la vostra creativitat incloent-hi imatges, transicions i animacions, però heu de tenir clar que, a part del disseny del Power, un dels aspectes fonamentals és que sapigueu explicar-ho davant de la classe. Aquesta serà la vostra tasca final en tornar de vacances: presentar-ho oralment.

5) Podeu utilitzar molts recursos a internet  com per exemple cercadors d' informació, de vols, d'allotjament, etc.

IMPORTANT: EL POWER POT INCLOURE ALGUNS APUNTS DE TEXT, PERÒ ELS JUSTOS I NECESSARIS. NO ES TRACTA DE POSAR-HI MOLT DE TEXT I LLEGIR-LO DE LA PANTALLA, SINÓ D'USAR-LO COM A SUPORT PER A EXPLICAR EL QUE VOLEM DIR, QUE EN AQUEST CAS ÉS EL VIATGE QUE HEM PLANIFICAT. :)

De ben segur que portareu unes propostes d'allò més interessants! Ja tenim ganes d' escoltar-les! Però abans... Vacances!

BONES FESTES I MOLT BONA ENTRADA A L'ANY 2023!

Esther i Aleix. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada