VIDEOTECA DE RECOMANACIONS

COM RECOMANAR UN LLIBRE? SEGUIU AQUESTES PAUTES!


AQUÍ PENJAREM TOTES LES VOSTRES RECOMANACIONS DELS LLIBRES QUE US

ESTEU LLEGINT!

IMATGE PROPIETAT DE IMÁGENES BONITAS.BOSQUE DE FANTASÍA
MOLT BÉ!!!!
AQUÍ TENIM LES PRIMERES ,
  ESPEREM LES VOSTRES! 


SI US AGRADEN ELS ANIMALS I VOLEU DESCOBRIR TOT SOBRE ELLS...SI GAUDIU  SEGUINT LES PISTES AMB L'INSPECTOR SITO I MAI-TINC-POR...SI US AGRADEN LES AVENTURES D'UN LLOP QUE APRENDRÀ UNA LLIÇÓ MOLT IMPORTANT...

I PER ALS QUE GAUDIU DE LES AVENTURES D'UNA BRUIXA DETECTIU....I SI ALLÒ QUE VOLEU ÉS DESCOBRIR LES MÚLTIPLES AVENTURES DEL PAU , LA LAIA I EL SEU AMIC TERRI...PER A DEIXAR VOLAR LA IMAGINACIÓ I TRANSPORTAR-SE A TRAVÉS DE PORTAL DIMENSIONAL A D'ALTRES ÈPOQUES...


I SI TROBES UN DRAC AL SOTERRANI DE CASA TEVA I NO SAPS QUÈ N'HAS DE FER?Mira el llibre que et recomana l'Andrea.  

SI VOLEU FER UN VIATGE A UN PAÍS EXÒTIC, I NO PARAR DE RIURE DES DEL PRINCIPI AMB UN "TUF" BEN PERFUMAT... no deixeu de veure la recomanació del'Asier
I SI EL QUE VOLEU ÉS PERSEGUIR ELS VOSTRES SOMNIS IGUAL QUE MOLTES DONES LLUITADORES, ESCOLTEU LES RECOMANACIONS DE L'IRIS I DE LA CARME!QUINA COINCIDÈNCIA!
SI EL QUE US AGRADA ÉS FER DE DETECTIUS, ACOMPANYEU AL PERIODISTA GERÓNIMO STILTON I L'AGENT ZERO ZERO  K, BEN SEGUR US SORPRENDRAN!SI T'AGRADA PROTEGIR ELS ANIMALS, POTS LLEGIR AQUEST LLIBRE QUE RECOMANA L'AINA ! US IMAGINEU QUAN VAM ANAR AL CRAM EL CURS PASSAT QUE ENS HAGUÈSSIM DUT UNA DE LES TORTUGUES MARINES A LA BANYERA DE CASA NOSTRA?

US AGRADEN ELS LLIBRES DE MISTERI? LA NOA ENS RECOMANA UN MOLT INTERESSANT! A LA SOL HI HA ALGÚ QUE LI MENJA LA XOCOLATA I LA MEL QUE TÉ A LA CUINA. QUI DEU SER?

I SI VOLS VIURE UNA HISTÒRI A D'UN ROBATORI MISTERIÓS, LES AVENTURES DE LA TINA QUE ENS RECOMANA EL THOMAS, T'AGRADARAN MOLT!

I SI EL QUE VOLEU DESCOBRIR ÉS UN POBLE PLE DE GRÀCIES I EL SEU EQUIP DE FUTBOL, NO DEIXEU DE LLEGIR EL LLIBRE QUE US RECOMANA EL BIEL.US AGRADEN LES AVENTURES? LA GIA ENS RECOMANA UN LLIBRE MOLT DIVERTIT ON LA  PROTAGONISTA, A LA  QUE LI AGRADEN MOLT ELS VAMPIRS, US FARÀ VIURE I GAUDIR MOLTÍSSIM! BILLIE ÉS UNA NENA  A LA QUE LI AGRADA TANT JUGAR AL FUTBOL COM BALLAR BALLET. SI VOLEU CONÈIXER LES SEVES AVENTURES, FEU ATENCIÓ AL LLIBRE QUE ENS PROPOSA LA MICAELA!
HEU TINGUT ALGUNA VEGADA UNA ARDILLA PER MASCOTA.  EL LLIBRE QUE ENS RECOMANA EL NEO DE LA COL·LECCIÓ EL VAIXELL DE VAPOR, ENS PARLA D'UNS AMIC QUE VIUEN MOLTES AVENTURES AMB LA SEVA ARDILLA QUE ÉS SUPERENTREMALIADA!

SI VOLS GAUDIR DE LA CIÈNCIA DELS ANIMALS I VEURE IMATGES EN 3D, NO HO DUBTIS, EL TEU LLIBRE ÉS EL QUE ENS RECOMANA L'ALEJANDRO!
SI US AGRADEN LES AVENTURES DEL GERÓNIMO STILTON,  LA LAIA ENS RECOMANA UN ALTRE LLIBRE MOLT DIVERTIT!
LA LUANNA ENS RECOMANA UN LLIBRE CLÀSSIC PER A TOTS ELS PÚBLICS , L'ODISSEA , UN GRAN LLIBRE QUE DATA DEL SEGLE IX (9) ABANS DE CRIST.
 


US IMAGINEU QUE SOU A CASA, ÉS HORA DE DORMIR PERÒ NO TENIU SON. ANEU A LA CUINA I VEIEU LA PORTA DE LA NEVERA OBERTA.... ESCOLTEU LA RECOMANACIÓ DEL LLIBRE DE L'ADAY, US ENCANTARÀ!

LA MAIMOUNA COINCIDEIX AMB L'IRIS I LA CARMETA I ENS RECOMANA EL LLIBRE "CUENTO DE BUENAS NOCHES PARA NIÑAS REBELDES" VOLEU DESCOBRIR UNA DE LES SEVES DONES PREFERIDES?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada